Links

Istobal

ISTOBAL is op heden werelds tweede grootste carwash-fabrikant.
Ze hebben in meer dan 62 landen verdelers en stelt meer dan 500 werknemers in dienst.

www.istobal.com

 

Washpartner

www.washpartner.be

 

Kenotek

Kenotek is een toonaangevende fabrikant en verdeler van reinigings-, verzorgings- en desinfecterende producten voor de voedings-, agrarische en transportsector. Sedert de opstart in 1988 heeft het bedrijf een exponentiële groei gekend, met wereldwijd een verkoop in meer dan 80 landen.

www.kenotek.eu

 

Comesterogroup

Comesterogroup is een wereldspeler op het gebied van betalingssystemen en doe-het-zelf installaties.

www.comesterogroup.it

 

Nilfisk ALTO

Nilfisk-ALTO, onderdeel van de Nilfisk-Advance Groep, is een van de grootste productiebedrijven op het gebied van professionele reinigingsapparatuur.

www.nilfisk-alto.be

 

SERVO bvba

Servo is de verdeler van de Istobal Hefbruggen in België. Deze bruggen worden gemaakt bij de firma Velyen in Spanje.

www.servo-tools.be
www.velyen.com

 

BVBA Dejan

Dejan is gespecialiseerd in de distributie van autocosmetische producten voor garages, carrosseriebedrijven en carwashes. Tevens zijn ze belgisch verdeler van één van de bekendste en meest gegeerde producten binnen deze sector, namelijk AUTOGLYM.

Ook voor de producten van NERTA kan u bij hun terecht. Per provincie beschikken ze over een vertegenwoordiger die u met kennis van zaken deskundig advies kan verlenen over het gebruik van hun producten.

www.dejan.be

 

Nerta

Nerta is een toonaangevende fabrikant van reinigings- en verzorgings chemicaliën in de auto en truckwash sector, professionele schoonmaak, voedings- en landbouwindustrie. Steunend op meer dan 40 jaar ervaring.

www.nerta.be